Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI PRI NAKUPU NAD 50 €.

Kako izgleda oslovski kašelj?

Kako izgleda oslovski kašelj?

Oslovski kašelj je visoko nalezljiva bakterijska bolezen, ki prizadene dihalne poti in je značilna po hudih, nenadnih napadih kašlja.

Ta vrsta kašlja se lahko manifestira kot serija hitrih, zaporednih sunkov kašlja, ki so tako intenzivni, da osebi otežujejo dihanje. Med napadi kašlja lahko oseba nenadoma vdihne z značilnim "oslovskim" zvokom, kar je posledica ožanja glotisa (del grla, ki vsebuje glasilke). Oslovski kašelj lahko povzroči dolgotrajno utrujenost, bruhanje po napadih kašlja in je še posebej nevaren za dojenčke in majhne otroke. Napadi kašlja se lahko pojavljajo več tednov ali celo mesecev, kar poudarja pomembnost preventivnega cepljenja za zmanjšanje tveganja za razvoj oslovskega kašlja.

Lajšanje simptomov kašlja s solnim inhalatorjem SaltMed

Solni inhalator SaltMed predstavlja preboj v zdravljenju in lajšanju simptomov bolezni dihal, tako pri odraslih kot pri otrocih. S svojo edinstveno zasnovo omogoča uporabnikom, da v udobju lastnega doma inhalirajo fine solne delce, kar je še posebej učinkovito pri zmanjševanju simptomov, kot so kašelj, zamašen nos in težave z dihanjem. Solni delci delujejo na principu raztapljanja v mukoznem sloju dihalne sluznice, kar vodi do vezave odvečne sluzi in s tem do lažjega izkašljevanja. Ta proces ne samo da zmanjša vnetje dihal, ampak tudi izboljša hidracijo sluzi, kar je ključnega pomena za učinkovito lajšanje respiratornih simptomov.

Poleg neposrednih terapevtskih učinkov, solni inhalator SaltMed ponuja številne dolgoročne koristi za zdravje dihal, kot so zaščita pred okužbami, zmanjšanje časa prebolevanja respiratornih okužb, lajšanje simptomov alergijskega rinitisa in astme ter zmanjšanje tveganja za ponovni pojav simptomov pri kroničnih boleznih dihal. Zaradi svoje varnosti in pomanjkanja stranskih učinkov je primeren za široko paleto uporabnikov, vključno s tistimi z boleznimi srca in ledvic, saj inhalacija solnih aerosolov ne vodi do absorpcije soli v krvni obtok.

Solni inhalator SaltMed mnenje - Učinkovita solna terapija - Solne sobe Ljubljana - Solne sobe Maribor

V prejšnji objavi na blogu lahko izveste več informacij o luskavici (psoriazi).

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.

morda bi vas zanimalo

Bioapifit® - Mazilo za hemoroide 50 mL
€32,10
€32,10
Bioapifit® - Krema za atopijski dermatitis 50 mL
€33,10
€33,10
Lucovital® Obesimed® Bloc (30 kapsul)
€32,10
€32,10
Solni inhalator SaltMed
Od €121,00
Od €121,00
Lucovital® - Pisalo za glivice na nohtih 4 mL
€28,10
€28,10
18

Hvala, ker ste se naročili

this is just a warning
Vpis
Košarica
0 izdelek/-ov