Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI PRI NAKUPU NAD 50 €.

Zgodba o razvoju slovenske blagovne znamke Najzdravnik

Zgodba o razvoju slovenske blagovne znamke Najzdravnik

Najzdravnik je slovenska blagovna znamka, ki je nastala v začetku leta 2020.

Ponosni smo lahko, da živimo v časih, ko je medicina že tako napredovala, da lahko zdravniki uspešno zdravijo najrazličnejše bolezni, ki so včasih veljale za neozdravljive. Vizionarji, inovatorji, znanstveniki in vsi, ki želijo preseči meje mogočega, so odgovorni za to, da lahko danes razumemo fiziološke procese, ki se odvijajo v našem telesu in odkrivamo vzroke za nastanek različnih bolezni. Tudi znan grški mislec Hipokrat je verjel, da povsod, kjer ljubijo umetnost medicine, je prisotna tudi ljubezen do človečnosti. Današnje razumevanje zdravja, kot stanja celovite telesne, duševne in socialne blaginje pa ne bi bilo mogoče brez obstoja sodobne digitalne tehnologije, ki nam med drugim služi kot vir neprecenljivih informacij.

najzdravnik zgodba o razvoju

Slika 1: Razvoj medicine je tesno povezan z razvojem tehnologije

Kdo je Najzdravnik?

V slovenskem prostoru imamo marsikatero zgodbo o uspehu, predvsem s strani mladih in nadobudnih posameznikov. Tako sem eno izmed teh zgodb pred dvema letoma – leta 2020 pričel še kot študent medicine, in sicer z ustvarjanjem slovenske blagovne znamke Najzdravnik

Zaradi dolgih čakalnih vrst se veliko Slovencev odloči za izbiro zasebnega zdravnika, pri katerem so čakalne dobe krajše ali pa jih sploh ni. Pri tem pogosto naletijo na dilemo, katerega zasebnega zdravnika izbrati. Včasih lahko z osebno izkušnjo in priporočilom pomagajo prijatelji in znanci, velikokrat pa ne preostane drugega, kot da zdravnika za svojo težavo poskusimo poiskati na spletu. S podobno težavo iskanja zdravnika sem se soočil že kot študent medicine. Ob tem se mi je nato porodila ideja o spletnem iskalniku zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo, ki bi lahko to iskanje olajšala. Tako je nato začel nastajati portal Najzdravnik.si.

Portal Najzdravnik.si je koristno orodje, ki je lahko v pomoč vsem, ki si želijo enostavneje, predvsem pa hitreje dostopati do zdravstvenih storitev. V sodelovanju s številnimi zasebnimi zdravniki in zobozdravniki sem zbral informacije o njihovih dejavnostih ter jih predstavil na enem mestu. Na portalu se tako nahajajo strnjeni in pregledni opisi ordinacij, ogledi lokacij, možnost neposrednega kontaktiranja ordinacij preko portala, ocenjevanje kvalitete zdravstvenih storitev in številne druge funkcije.

portal za iskanje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov najzdravnik.si
Slika 2: Portal za iskanje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Najzdravnik.si

Nekaj mesecev kasneje sem objavil še spletni portal Najzdravnik.net, kjer sem zbral vse slovenske zdravnike in zobozdravnike z licenco ter dodal možnost, da lahko obiskovalci ocenijo njihove zdravstvene storitve in oddajo svoja mnenja.Oba spletna portala, tako Najzdravnik.si kot Najzdravnik.net sta do sedaj dosegla že veliko število zadovoljnih uporabnikov. Najzdravnik.si, ki združuje 340 zasebnih ordinacij in zasebnih medicinskih centrov v Sloveniji, mesečno obišče 20.000-30.000 obiskovalcev. Na portalu Najzdravnik.net, kjer posamezniki ocenjujejo zdravstvene storitve vseh zdravnikov in zobozdravnikov z licenco, pa na mesečni ravni obišče od 35.000 do 40.000 ljudi.

portal za ocenjevanje zdravstvenih storitev najzdravnik.net
Slika 3: Portal za ocenjevanje zdravstvenih storitev Najzdravnik.net

Vzporedno z bliskovitim napredkom medicine pa se razvija tudi medicinska tehnologija, ki postaja pomemben dejavnik pri izboljšanju kvalitete življenja bolnikov. V mesecu novembru 2021 sem se odločil ustvariti še spletno trgovino z medicinskimi pripomočki in izdelki za zdrav način življenja – Najzdravnik.com. V spletni trgovini Najzdravnik.com lahko najdete preizkušene medicinske pripomočke, ki sledijo smernicam evropske direktive in sledijo najvišjim kakovostnim standardom, izdelki pa so tudi klinično testirani.

Moje poslanstvo je Slovencem ponuditi inovativne in visokokakovostne medicinske pripomočke po dostopnih cenah. Stopiti bi želel izven povprečja obstoječih medicinskih pripomočkov na slovenskem trgu in Slovencem predstaviti nove tehnike in pristope k zdravljenju bolezni ter zdravemu načinu življenja. Poudarek namenjam izdelkom za zdravljenje kroničnih bolezni in lajšanju njihovih zapletov.

spletna trgovina najzdravnik
Slika 4: Spletna trgovina Najzdravnik.com

Spletna trgovina Najzdravnik.com obsega tudi blog, kjer je mogoče prebirati najrazličnejše medicinske vsebine. V sodelovanju s študenti medicine na mariborski Medicinski fakulteti pa je v juliju izšla tudi prva strokovna revija Najzdravnik. V njej se nahajajo vsebine in koristne informacije s področij dermatovenerologije, pulmologije, ginekologije in porodništva, urologije, ortopedije, diabetologije, medicinske tehnologije ter drugih medicinskih ved. Ustvarjalci revije bi želeli z njenimi vsebinami oblikovati širšo strokovno in znanstvenoraziskovalno publikacijo, ki bi ponujala preverjene in verodostojne informacije za vsakodnevno klinično prakso in omogočiti razumevanje pogostih medicinskih diagnoz tudi samim uporabnikom zdravstvenih storitev – bolnikom. 

Novejša pridobitev pa je platforma za brezplačno svetovanje o zdravju, ki v okviru spletnega portala Najzdravnik.com ponuja brezplačni pogovor z zdravnikom preko spleta. Do sedaj je nasvete o zdravju in zdravem načinu življenja prejelo že več kot 3000 slovenskih bolnikov.

brezplačni posvet z zdravnikom

Slika 5: Brezplačni pogovor z zdravnikom preko spleta moj.najzdravnik.com

Slovensko blagovno znamko spremlja uradni slogan: "Zdravje ljudem". S svojim strokovnim znanjem želim bolnikom omogočiti lažji dostop do kvalitetnih medicinskih pripomočkov na slovenskem trgu in jih ozaveščati o pomenu preventivnega ukrepanja za ohranjanje zdravja v splošni populaciji s posebnim poudarkom na bolnikih s kroničnimi boleznimi.
 

Matej Žnidarič, dr. med., ustanovitelj blagovne znamke Najzdravnik
asist. Matej Žnidarič, dr. med., ustanovitelj blagovne znamke Najzdravnik

Objave v medijih

24ur.com

RTV Slovenija

Računalniške novice

Zdravo.si

Slovenske novice

Nepremagljiva.si


Nova24tv

Maribor24

maribor24 najzdravnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.

morda bi vas zanimalo

Bioapifit® - Mazilo za hemoroide 50 mL
€32,10
€32,10
Bioapifit® - Krema za atopijski dermatitis 50 mL
€33,10
€33,10
Lucovital® Obesimed® Bloc (30 kapsul)
€32,10
€32,10
Solni inhalator SaltMed
Od €121,00
Od €121,00
Lucovital® - Pisalo za glivice na nohtih 4 mL
€28,10
€28,10
18

Hvala, ker ste se naročili

this is just a warning
Vpis
Košarica
0 izdelek/-ov