Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI PRI NAKUPU NAD 50 €.

Katere medicinske pripomočke vzeti na morje?

Katere medicinske pripomočke vzeti na morje?

Predstavljamo vam medicinske pripomočke, ki ne smejo manjkati v vaši potovalni torbi.

Načrtovanje prijetnih počitnic na plaži je navdušujoče doživetje. Sonce, pesek in valovi vabijo, obljubljajoč zaslužen oddih od vsakodnevne rutine. Vendar pa med vso zabavo in sprostitvijo ne smemo pozabiti na svoje zdravje in varnost. Zato je bistveno, da poskrbimo za primerno izbiro medicinskih pripomočkov, ki jih bomo vzeli s seboj na morje. V tem vodiču bomo predstavili seznam nujnih medicinskih pripomočkov, ki bi jih morali vključiti v svoj kovček, da boste lahko brezskrbno uživali v svojem poletnem oddihu.

Lucovital® - Krema proti alergiji na sonce

Krema Lucovital® je klinično testiran medicinski pripomoček, namenjen zdravljenju alergije na sonce in kožnih mehurjev. S posebno formulo, ki podpira imunski sistem kože, dokazano lajša simptome alergijskih izpuščajev in draženja kože. Poleg tega ima zaščitni faktor SPF 30, kar preprečuje (ponavljajočo se) alergijo na sonce.

Ta krema je primerna za zdravljenje alergije in preobčutljivosti na sonce. Prav tako je učinkovita pri preprečevanju fotodermatoz pri bolnikih, ki so nagnjeni k razvoju bolezni, kot so alergija na sonce ("polimorfna svetlobna erupcija"), solarna urtikarija, sistemski lupus eritematozus, aktinični prurigo in hidroa vacciniforme. Poleg tega je priporočljiva za preprečevanje preobčutljivosti na sonce kot posledice jemanja določenih zdravil.

Mehanizem delovanja kreme Lucovital® temelji na uporabi titanovega dioksida, ki tvori pregrado na koži, odbijajoč in blokirajoč UV-sevanje. Tako krema zagotavlja učinkovito zaščito pred sončnimi poškodbami. Aloe vera v kremi ima pomirjujoč učinek na kožo, hkrati pa tvori pregrado, ki ščiti pred mehanskimi in kemičnimi draženji.

Lucovital®- Krema proti alergiji na sonce 100 mL

Lucovital® - Pisalo za glivice na nohtih

Pisalo Lucovital® je klinično testiran medicinski pripomoček, namenjen učinkovitemu zdravljenju glivične okužbe nohtov (onihomikoze) na rokah in nogah. S svojo patentirano formulo, pisalo Lucovital® deluje hitro in prodre globoko skozi površino nohta, uničuje glivice v samo 20 sekundah. Poleg tega tvori zaščitno plast, ki preprečuje nadaljnje širjenje glivic na zdrave nohte ter ustvari neugodno okolje za razvoj glivic na nohtni ploščici.

Uporaba pisala Lucovital® je enostavna in ne zahteva piljenja nohtov. Aktivne učinkovine v pisalu uničijo glivice na površini nohta hitro in učinkovito. Redna uporaba pisala zmanjša kislost nohta, kar ustvari neugodno okolje za razmnoževanje glivic in preprečuje ponovno okužbo.

Lucovital® - Pisalo za glivice na nohtihAirMax - Nosni dilatator proti smrčanju in za lažje dihanje skozi nos

Nosni dilatator AirMax je klinično preizkušen medicinski pripomoček, ki učinkovito odpravlja težave s smrčanjem in olajša dihanje skozi nos. Razvili so ga nizozemski raziskovalci v sodelovanju s specialisti otorinolaringologije (ORL). Pripomoček deluje tako, da se vstavi v nosno votlino in razširi najožji del nosnega prehoda, kar poveča površino za dotok zraka.

AirMax je primeren za uporabo pri različnih težavah, kot so zamašen nos zaradi smrčanja, senenega nahoda, astme in nosečniškega smrčanja. Prav tako je učinkovit pri boleznih dihal, ki ožijo dihalne poti, prehladnih obolenjih ter med naporno telesno dejavnostjo ali meditacijo.

Med prednostmi AirMaxa je njegova anatomska oblika na konici nosu, ki zagotavlja udobno namestitev brez draženja. Izdelan je iz varnega medicinskega materiala (SEBS), ki ne povzroča alergij na koži ali nosni sluznici. Učinkovitost AirMaxa je potrjena z neodvisnimi kliničnimi študijami.

airmax nosni dilatator prednosti

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.

morda bi vas zanimalo

Bioapifit® - Mazilo za hemoroide 50 mL
€32,10
€32,10
Bioapifit® - Krema za atopijski dermatitis 50 mL
€33,10
€33,10
Lucovital® Obesimed® Bloc (30 kapsul)
€32,10
€32,10
Solni inhalator SaltMed
Od €121,00
Od €121,00
Lucovital® - Pisalo za glivice na nohtih 4 mL
€28,10
€28,10
18

Hvala, ker ste se naročili

this is just a warning
Vpis
Košarica
0 izdelek/-ov