Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI PRI NAKUPU NAD 50 €.

5 božičnih daril za vaše zdravje

5 božičnih daril za vaše zdravje

Božični čas je priložnost za sprostitev, druženje in predvsem za skrb za zdravje in dobro počutje naših bližnjih.

Pri Najzdravniku smo za vas pripravili izbor petih premišljenih daril, ki bodo zagotovo razveselila vaše najdražje. Od izboljšanja kakovosti spanca do naravnega razstrupljanja telesa, naši izbrani izdelki ne samo olajšajo vsakodnevne izzive, ampak tudi pripomorejo k boljšemu zdravju in počutju. Vabimo vas, da odkrijete te posebne izdelke, ki so kot nalašč za božično obdarovanje.

1. AirMax - Nosni dilatator proti smrčanju in za lažje dihanje skozi nos

Nosni dilatator AirMax, klinično testiran medicinski pripomoček, razvit s sodelovanjem nizozemskih raziskovalcev in specialistov otorinolaringologije, učinkovito izboljšuje pretok zraka skozi nos in odpravlja smrčanje. Ta pripomoček, ki se vstavi v nosne prehode, razširi njihov najožji del, kar poveča površino za dotok zraka, s čimer omogoča boljše dihanje in lajša težave s smrčanjem. Namenjen je osebam s težavami zaradi zamašenega nosu, senenega nahoda, astme, nosečniškega smrčanja, boleznih dihal, prehladov, telesnih aktivnosti in meditacije. AirMax, izdelan iz varnega medicinskega materiala SEBS, ki ne povzroča alergij na koži in nosni sluznici, je znanstveno dokazan, povečuje pretok zraka za 76% in znatno zmanjšuje smrčanje v 74% primerov. Poleg tega je učinkovita nekirurška metoda za bolnike z nosno obstrukcijo in smrčanjem zaradi patologije nosne zaklopke, s potrjeno učinkovitostjo v neodvisnih kliničnih študijah. V paketu prejmete dva dilatatorja različnih velikosti, ki ustrezata večini anatomskih dimenzij nosov, z navodili za pravilno uporabo in vzdrževanje.

Kaj so indikacije za uporabo AirMax?

2. Detox prašek - Medicinski pripomoček za 12-dnevno razstrupljanje

Detox prašek je 100% naravni medicinski pripomoček, sestavljen iz mikroniziranega zeolita klinoptilolita, namenjen 12-dnevnemu razstrupljanju telesa. Ta prašek deluje tako, da adsorbira amonijeve ione in ione težkih kovin, kot so svinec, kadmij in živo srebro, iz telesa, kar olajša presnovo v jetrih, ledvicah, trebušni slinavki in krvi. Zeolit, mikroporozna kamnina vulkanskega izvora, s svojo porozno strukturo, podobno mineralni gobi, absorbira škodljive snovi in toksine, ki se nato naravno izločijo. Uporablja se trikrat dnevno, zmešan z vodo, 30 minut pred glavnimi obroki, in je učinkovit v boju proti kopičenju težkih kovin v telesu, ki lahko vstopijo preko hrane, vode ali zraka. Kot medicinski pripomoček Detox prašek izpolnjuje stroge regulativne zahteve za zagotavljanje varnosti in učinkovitosti.

Detox prašek - Medicinski pripomoček za 12-dnevno razstrupljanje 90 g

3. DOLORBLOCK® - Krema za lajšanje sklepnih in mišičnih bolečin

DOLORBLOCK® krema je medicinski pripomoček, zasnovan za lajšanje bolečin in napetosti v sklepih, mišicah, tetivah in prsih. Je rezultat večletnega znanstvenega razvoja italijanskih raziskovalcev in uporablja napredno farmacevtsko tehnologijo. Vsebuje izbrane rastlinske sestavine in cetilizirane estre, ki pomagajo pri lajšanju bolečin in podpirajo dekongestivno delovanje masaže. Krema je namenjena zunanji uporabi na prizadetih delih telesa in pomaga izboljšati gibljivost sklepov, ki jih omejujejo bolečine.

DOLORBLOCK® - Krema za lajšanje sklepnih in mišičnih bolečin 50 mL

4. Solni inhalator SaltMed

Solni inhalator SaltMed je klinično testiran medicinski pripomoček, namenjen lajšanju simptomov bolezni dihal pri odraslih in otrocih. Omogoča kontrolirano inhalacijo finih solnih delcev, ki prodrejo globoko v dihala, raztopijo se v sluznici in vežejo odvečno sluz, s čimer zmanjšujejo vnetje dihal in izboljšujejo hidracijo sluzi. Prednosti uporabe vključujejo protivnetne in imunomodulatorne učinke, zmanjšanje časa prebolevanja dihalnih okužb, blažitev simptomov alergijskega rinitisa in astme ter je varno za uporabo pri bolnikih z boleznimi srca in ledvic.

Solni inhalator SaltMed mnenje - Učinkovita solna terapija - Solne sobe Ljubljana - Solne sobe Maribor

5. Bioapifit® - Krema za atopijski dermatitis 50 mL

Bioapifit® krema za atopijski dermatitis je klinično testiran medicinski pripomoček, namenjen lajšanju simptomov suhe kože, srbenja, luščenja, pekočega občutka, pordelosti in nepravilnega pH kože pri atopijskem dermatitisu in drugih vnetnih kožnih boleznih. Krema vsebuje naravne sestavine kot so glicerin, med, čebelji vosek, izvlečki različnih rastlin in olj, ki vlažijo, mehčajo, pomirjajo in uravnavajo pH kože. Primerna je za odrasle in otroke, z zaščitno plastjo blaži simptome in spodbuja obnovo kožnega epidermisa.

Bioapifit® - Krema za atopijski dermatitis 50 mL

Celotno ponudbo medicinskih pripomočkov v spletni trgovini Najzdravnik lahko najdete na tej povezavi.

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.

morda bi vas zanimalo

Bioapifit® - Mazilo za hemoroide 50 mL
€32,10
€32,10
Bioapifit® - Krema za atopijski dermatitis 50 mL
€33,10
€33,10
Lucovital® Obesimed® Bloc (30 kapsul)
€32,10
€32,10
Solni inhalator SaltMed
Od €121,00
Od €121,00
Lucovital® - Pisalo za glivice na nohtih 4 mL
€28,10
€28,10
18

Hvala, ker ste se naročili

this is just a warning
Vpis
Košarica
0 izdelek/-ov