Najzdravnik - zgodba o razvoju

Najzdravnik je nastal v začetku leta 2021.

V mesecu marcu 2021 smo ustvarili največji slovenski portal za iskanje zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo Najzdravnik.si. Strnjeni in pregledni opisi ordinacij, ogledi lokacij, možnost neposrednega kontaktiranja ordinacij preko portala, ocenjevanje kvalitete zdravstvenih storitev in številne druge funkcije naredijo portal Najzdravnik koristno orodje, ki je v pomoč številnim iskalcem zdravstvenih storitev. Nekaj mesecev kasneje pa smo objavili spletni portal Najzdravnik.net, kjer so zbrani vsi zdravniki in zobozdravniki v Sloveniji. Obiskovalci portala lahko oddajo mnenja in ocenijo zdravstvene storitve.

Vzporedno z bliskovitim napredkom medicine se razvija tudi medicinska tehnologija, ki postaja pomemben dejavnik pri izboljšanju kvalitete življenja bolnikov. V mesecu novembru 2021 smo se tako odločili ustvariti spletno trgovino z medicinskimi pripomočki in izdelki za zdrav način življenja – Najzdravnik.com. Naše poslanstvo je Slovencem ponuditi inovativne in visokokakovostne medicinske pripomočke po dostopnih cenah. Stopiti želimo izven povprečja obstoječih medicinskih pripomočkov na slovenskem trgu in Slovencem predstaviti nove tehnike in pristope k zdravljenju bolezni ter zdravemu načinu življenja. Večji poudarek bomo namenili izdelkom za zdravljenje kroničnih bolezni in lajšanju njihovih zapletov.

V spletni trgovini Najzdravnik lahko najdete preizkušene medicinske pripomočke, ki sledijo smernicam evropske direktive. Večletne klinične raziskave, obetavni rezultati zdravljenja in visoki standardi kakovosti so vodila, po katerih izbiramo medicinske pripomočke in jih predstavimo v spletni trgovini. Pri tem pa ne pozabimo na cenovno dostopnost, saj nas spremlja naš uradni slogan: »Zdravje ljudem!«.

Objave v medijih

24ur.com

RTV Slovenija

Računalniške novice

Zdravo.si

Slovenske novice

Nepremagljiva.si


Nova24tv


Spletna trgovina Najzdravnik - zgodba o razvoju

Objavite komentar

Vsi komentarji na blogu so pred objavo preverjeni.
Najzdravnik je slovenska znamka, ki upravlja spletno trgovino s sodobnimi medicinskimi pripomočki. Z uporabo naše spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja.
Uspešno ste se naročili!
Prišlo je do napake. Poskusite znova.
ico-collapse
0
Nedavno ogledano
ic-cross-line-top
Skrij
ic-expand
ic-cross-line-top